Informácia k vybraným ustanoveniam novely daňového poriadku s účinnosťou od 1.1. 2018 a od 1.1. 2019 - Jurčíková, Božena
Informácia o novelách k daňovému poriadku schválených v priebehu roka 2017. Ilustračné príklady.