Island - země sopek, jezer a překvapení - Vítková, Eva
Geotermálna energia predstavuje veľmi dobrý zdroj obnoviteľnej energie. Ostrovný Island využíva na výrobu elektrickej energie výhradne obnoviteľné zdroje, teda vodu, zemské teplo a vietor. Pohnutá história elektrárne Krafla.