Naďa Kováčiková: Byť ženou môže byť výhodou - Brezovský, Jozef
Žena v logistike - Naďa Kováčiková obchodná zástupkyňa spoločnosti VGP Group. Práca technického charakteru. Flexibilita a dravosť dôležité z hľadiska konkurenčného boja v procese získavania klientov. Muži a ženy by sa mali dopĺňať. Stereotypné nazeranie na ženy. Poskytovanie príležitostí pre ženy.