Rozvoj miest a jeho financovanie - Žárska, Elena, 1955-
Analýza finančnej kapacity miest Slovenskej republiky na základe dostupných a porovnateľných údajov o hospodárení miestnych samospráv pre generovanie svojho rozvoja a súčasne, do akej miery je tento rozvoj zabezpečovaný dlhovým financovaním.