Application of cluster analysis in terms of creation of clusters in EU countries according to economic growth and labour productivity - Rozkošová, Anna
Porovnanie skupiny 28 členských krajín Európskej únie, ktoré sú si podľa vybraných ukazovateľov vzájomne podobné - odrážajú hospodársky rast a produktivitu práce v troch rôznych časových obdobiach. Zhluková klastrová analýza.