Světová a evropská nákupní centra nové generace - Lieskovská, Vanda, 1961-
Klasifikácia nákupných centier v USA. Vybrané charakteristiky jednotlivých typov nákupných centier. Zaujímavé informácie o najväčších nákupných centrách sveta. Nákupné centrá na európskom trhu a ich klasifikácia. Najväčšie nákupné centrá v Európe (2014).