Generácia mileniánov – výzva pre akademickú knižnicu - Kmeťová, Jitka
Prehľad generácií: baby boomers, generácia X, generácia Y, generácia Z. Špecifické postavenie mileniánov (generácia prelomu tisícročí) a ich charakteristika. Možnosti redizajnu poskytovaných služieb, prostredia a komunikácie v súlade s potrebami mileniánov v akademickej knižnici na Slovensku - prípadová štúdia zo Slovenskej ekonomickej knižnice Ekonomickej univerzity v Bratislave.