Iceland's Integration Process into the European Union and Assessment of Its Economic and Political Alignment with European Legislation - Hovorková, Katarína, 1992-
Posúdenie Komisie zosúladenia islandských právnych predpisov s právnymi predpismi EÚ. Metodika posúdenia zosúladenia právnych predpisov a hlavné otázky integračného procesu na Islande.