Improvement of quality and effectiveness in the manufacturing enterprise - Bosák, Martin, 1967-
Mapovanie toku hodnôt (value stream mapping, VSM) ako metóda štíhlej výroby. Mapovací proces a zloženie celopodnikovej pracovnej skupiny. Prípadová štúdia VSM v slovenskom podniku, ktorý vyrába automobilové súčiastky.