Analysis of Threats to the Macroeconomic Stability in Visegrad Group Countries - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza vývoja rôznych makroekonomických ukazovateľov V4 s osobitným zameraním na oblasť podnikania a podnikateľského prostredia. Ekonomické prognózy V4 v nadchádzajúcich rokoch, ktoré sú v harmónii (EÚ, OECD, UNCTAD, MMF alebo Eurostat).