Re-engineering procedures of financial statement audit and risk of material misstatement formed by fraud - Domaracká, Denisa
Vysvetlenie, prečo audítori účtovnej závierky odhalia len veľmi malé percento podvodov. Opis, ako budú vyzerať audítorské systémy a podávanie správ o audite v budúcnosti. Využitie vyvíjajúcich sa technológií pri transformácii audítorských postupov.