<The> Process of valuing technical reserves and its disclosure in the financial statements according to IFRS and Solvency II. - Katríková, Daniela
Analýza relevantnosti technických rezerv a vplyv oceňovania rezerv na slovenské poisťovne v blízkej budúcnosti. IFRS (International Financial Reporting Standards) a regulácia Solvency II.