Developing of managerial competencies through ERP systems in Slovak construction companies - Mesároš, Peter
Systémy ERP (plánovania podnikových zdrojov, eneterprise resource planning) v stavebnom priemysle - prehľad súčasného stavu výskumu. Výsledky dotazníkového prieskumu z roku 2016 o vplyve ERP systémov na rozvíjanie manažérskych kompetencií a rozhodovanie manažérov v stavebných spoločnostiach na Slovensku.