Rozvoj výskumu inteligentných dodávateľských reťazcov v podmienkach digitálneho jednotného trhu - Delina, Radoslav
Špecifiká a stratégia digitálneho jednotného trhu. Smerovanie výskumu a inovácií pre potreby rozvoja inteligentných dodávateľských reťazcov v rámci digitálneho jednotného trhu.