Changes in management function of control - Mišún, Juraj, 1978-
Pojmy kontrola a kontroling a ich používanie na Západe a vo Východnom bloku. Západné a východné prístupy ku kontrolingu. Výsledky prieskumu na Slovensku z prelomu rokov 2016/2017 o zmenách a nových trendoch v manažérskom kontrolingu, tiež o zmenách v manažérskych postojoch k nemu.