Elektronický obchod a metódy jeho zdanenia - Feranecová, Adela, 1986-
Charakteristika elektronického obchodu. Formy elektronického obchodu. Daňový systém a elektronické obchodovanie. Medzinárodné dvojité zdanenie – elektronický podnikateľ.