Využitie metódy Balanced Scorecard pre strategické riadenie - Szaryszová, Petra, 1984-
Meranie výkonnosti prístupom Balancet Scorecard. Aplikácia Balanced Scorecard v univerzitnom prostredí. Základné ciele a meradlá perspektívy "učenia sa a rastu"