Trh s luxusným tovarom a vnímanie značiek - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Pojem luxus. Vzťah luxus a trh s luxusným tovarom Vnímanie značiek spojených s luxusom. Desať najväčších spoločností na trhu s luxusným tovarom.