Hospodářská politika Trumpovy administrativy jako kontroverzní faktor změn globalizační dynamiky - Neumann, Pavel
Základné črty globalizácie a jej fázy. Diskusia o kríze globalizácie v období 2008-2009. Analýza novej hospodárskej politiky D.Trumpa a jej relevancia ku globalizácii.