Project Approach to Teaching and Learning Economics - Novák, Jaromír, 1978-
Projekt vyučovania, metódy z teoretického aj praktického hľadiska, porovnanie definícií rôznych autorov s názormi učiteľov stredných škôl a ekonomických subjektov. Základné rysy koncepcie výučby a návrh možných kombinácií s inými metódami a konceptami výučby vhodných pre proces ekonomického vzdelávania.