Analýza rentability v akciovej spoločnosti Slovenské elektrárne - Karková, Jana
Analýza pomerových ukazovateľov rentability akciovej spoločnosti Slovenské elektrárne v období rokov 2012-2015. Rentabilita celkového kapitálu, rentabilita aktív, rentabilita vlastného kapitálu, rentabilita tržieb, ziskovosť. Porovnanie ukazovateľov rentability v čase.