Elektronické schránky v zmysle zákona o e-Governmente - Kmeťová, Oľga, 1959-
Elektronická schránka a jej povinná aktivácia. Zákonná úprava a účel zriadenia elektronických schránok. Vymedzenie základných pojmov v zmysle zákona č. 305/2013 Z. z. Doručovanie a moment doručenia elektronických správ. Počet aktivovaných elektronických schránok na doručovanie za obdobie január až september 2017.