Zdaňovanie príjmov fyzických osôb v Slovenskej republike - Kudlová, Zuzana, 1986-
Verejné príjmy v Slovenskej republike. Predmet dane. Zdanenie príjmov fyzických osôb v Slovenskej republike podľa legislatívy. Zdanenie príjmov z podnikania v Slovenskej republike. Uplatnenie výdavkov percentom z príjmu. Komparácia zdanenia príjmu fyzických osôb pri uplatňovaní výdavkov percentom z príjmu v ČR a SR.