Rastlinná a živočíšna výroba v poľnohospodárskom podniku z pohľadu účtovníctva - Lukáč, Jozef, 1991-
Charakteristika rastlinnej výroby z pohľadu účtovníctva. Kalkulačný vzorec v rastlinnej výrobe. Charakteristika živočíšnej výroby z pohľadu účtovníctva. Zvieratá patriace do dlhodobého majetku.