Cena, cenotvorba a ziskovosť - Naščáková, Jana
Faktory a prístupy ovplyvňujúce stanovenie predajnej ceny produktu. Faktory a prístupy ovplyvňujúce ziskovosť na jednotlivého odberateľa a produktu. Základné typy cenových stratégií. Stanovenie optimálnej predajnej ceny produktu.