Metódy a špecifiká transferového oceňovania - Simonidesová, Jana, 1968-
Podstata transferového oceňovania. Pojem závislá osoba. Akceptované metódy transferového oceňovania. Metódy vychádzajúce z porovnávania ceny. Metódy vychádzajúce z porovnávania zisku. Dokumentácia o metóde ocenenia. Transferové oceňovanie od roku 2017 - schválené zmeny. Zmeny v definícii závislých osôb na účely transferového oceňovania. Spresnenie definície ekonomického a personálneho prepojenia. Rozšírenie definície personálneho prepojenia aj na nepodnikateľov.