Úprava minimálnej mzdy od 1.1.2018 - Matlovičová, Iveta
Výška minimálnej mzdy od 1.1.2018 na základe opatrenia MPSVR č. 278/2017 Z. z. Minimálne mzdové nároky. Sadzby minimálnych mzdových nárokov pre rok 2018. Dopady zvýšenia sumy minimálnej mzdy na mzdové veličiny. Daňový bonus. Odmena za produktívnu prácu žiaka pri praktickom vyučovaní.