Dôchodcovia a výkon práce na dohodu v roku 2018 - Matlovičová, Iveta
Novela zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, ktorej časť ustanovení nadobúda účinnosť dňa 1.1.2018 a časť dňa 1.7.2018. Legislatívne zmeny, ktoré priniesla novela. Dopady novely na výkon zárobkovej činnosti dôchodcov a na rozsah platenia poistného na sociálne poistenie. Praktické príklady.