Absolventská prax - Jaško, Jozef
Kto sa považuje za znevýhodneného uchádzača o zamestnanie. Vykonávanie absolventskej praxe a príspevok. Obsahové náležitosti dohôd s úradom práce. Príspevok na podporu vytvorenia pracovného miesta. Mesačná výška príspevku. Dohoda o poskytnutí príspevku medzi úradom práce a zamestnávateľom.