Barriers of a sustainability business strategy - Budinská, Lucia, 1990-
Identifikácia prekážok realizácie udržateľnej podnikateľskej stratégie a možnosti ich prekonania. Každý podnik prechádza procesom prijímania obchodných stratégií so zameraním na trvalo udržateľný rozvoj. Prekážky pre uvedenie obchodnej stratégie do praxe. Príklad z praxe. Navrhnuté riešenia na základe prieskumu medzi finančnými riaditeľmi zahraničných spoločností.