Specifics of a business-sport unit: Sources, flows, processes and opportunities - Dubcová, Gabriela, 1968-
Možnosti potenciálneho financovania, zlepšenie interných procesov a analýza výdavkov športového klubu s obchodnými aktivitami. Všeobecné štruktúry peňažných tokov v športovom podnikateľskom subjekte. Príležitosti športovej jednotky vykonávajúcej podnikateľskú činnosť v rámci súťaže na trhu.