Platnosť pracovného poriadku pri výkone práce - Hrtánek, Ladislav
Pracovný poriadok ako významný vnútorný normatívny predpis, ktorý upravuje špecifické pracovnoprávne prípady u zamestnávateľa, ktoré môžu nastať. Všeobecná právna úprava pracovného poriadku. Predpoklady pre platnosť pracovného poriadku. Informovanosť zamestnancov o pracovnom poriadku.