Financial performance of a company - Fedorková, Katarína
Význam finančného manažmentu ako súčasti riadenia podniku. Hodnotenie finančnej situácie v spoločnosti ako súčasti finančného riadenia. Finančná analýza ako nástroj diagnostiky finančnej situácie v spoločnosti. Retrospektívna finančná analýza. Potenciálna finančná analýza. Metódy hodnotenia finančnej výkonnosti.