Hluk iniciátorom choroby z povolania - Tichý, Miroslav
Úroveň hluku, v ktorom zamestnanci pracujú. Opatrenia na odstránenie alebo zníženie expozície hluku. Osobné ochranné pracovné prostriedky. Informovanie a praktický výcvik zamestnancov.