Az adórendszer hatása a vállalati versenyképességre és a tőkebeáramlásra - Nagy, Ladislav
Skúmanie vplyvu daňových systémov na konkurencieschopnosť organizácií a na prílev zahraničného kapitálu v krajinách Európskej únie s dôrazom na Vyšehradskú štvorku.