Nerovnováhy v platebním systému TARGET2 - vznik, příčiny a řešení - Knotek, Pavel
Nerovnováhy v systéme TARGET – základná literatúra a proces vzniku. Pozícia v systéme TARGET – príčiny vzniku. Návrhy riešení nerovnováh v systéme TARGET.