Nová evropská krajní pravice: Návrat a znovuoživení krajní pravice v soudobé Evropě - Dlouhý, Miloš
Súčasné trendy v európskej krajnej pravici, kde sa znovu objavujú prúdy tzv. novej krajnej pravice, ktoré mají svoje korene v 60. rokoch 20. storočia.