Čína bude vypľňať mocenské vákuum - Pressburg, Adrian Peter
Výzva pre Čínu nahradiť USA ako lídra globálneho integračného smerovania. Vymedzovanie zón vplyvu s Ruskom na Blízkom a Strednom východe. Vplyv daného vývoja na Indiu, Japonsko a Indonéziu.