Does the metals market follow the halloween effect pattern? - Árendáš, Peter, 1986-
Definícia halloweenskeho efektu (HE) ako trhovej kalendárnej anomálie. Analýza prítomnosti HE na trhoch drahých a priemyselných kovov na základe údajov Svetovej banky o 9 kovoch v období 1966-2016.