Eurokasa bez Britov a koniec gréckeho programu - Geist, Radovan
Vplyv odchodu Spojeného kráľovstva z EÚ na európske hospodárenie. Témy, ktoré budú dominovať európskej politike v r. 2018. Vplyv Grécka na stabilizáciu eurozóny. Návrh Európskej komisie viacročného finančného rámca na r. 2020-2026. Dôvody znižovania štrukturálnych fondov.