Foresight exercise and analysis as a basis for valuation of a company - Harumová, Anna, 1955-
Prístup k informáciám ako predpoklad pre budovanie konkurenčnej výhody podnikateľských subjektov. Základné ekonomické informácie charakterizujúce jednotlivé aktíva podniku. Znalosť hodnoty podniku. Úloha strategickej analýzy v procese oceňovania podniku. Charakteristické znaky potenciálu podniku. Analýza konkurentov oceňovaného podniku.