Súdny prieskum parlamentných pravidiel - Balog, Boris
Vymedzenie pojmu suverenita parlamentu a parlamentná autonómia. Kontrola parlamentných procedúr. Súdny prieskum rokovacieho poriadku v Slovenskej republike a jeho limity.