Psychológia zdravia a kvality života učiteľa a žiaka - Soroková, Tatiana
Najčastejšie diagnostikované psychické problémy v súčasnosti sú frustrácia a depresia. Definícia termínu depresia, typy depresií, jej príznaky. Prevencia depresie a frustácie. Psychologický test zemaraný na identifikovanie depresie.