Systém ochrany hospodárskej súťaže podľa článku 55 ods. 2 Ústavy Slovenskej republiky - Lapšanský, Lukáš
Povinnosť chrániť hospodársku súťaž ako základný ústavný princíp. Adresáti povinnosti chrániť hospodársku súťaž. Orgány aplikácie práva. Výklad právnych noriem pri zabezpečovaní povinnosti chrániť hospodársku súťaž.