Právo požadovať nadobudnutie akcií (shoot-out právo) - Janáč, Viliam
Vymedzenie pojmu právo požadovať nadobudnutie akcií. Právne dôvody vzniku tohto práva. Definovanie udalosti vedúcej k výkonu shoot-out práva. Varianty výkonu shoot-out práva. Ruská ruleta. Texaský shoot-out. Deterrence model. Právo požadovať nadobudnutie akcií v slovenskom právnom poriadku.