Rozpočtovanie škôl a školských zariadení - Konečná Veverková, Ingrid
Zmeny v rozpočtovaní škôl a školských zariadení od 1. januára 2018 na základe novely zákona č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov zákonom č. 310/2016 Z. z. Podstatné úpravy a ich aplikácia v riadiacej praxi.