<The> Importance of the method of income inequality measure in the relation to fiscal policy – case of V4 countries and Austria - Neubauerová, Erika, 1968-
Palmov index ako nový spôsob merania príjmovej nerovnosti; jeho definícia. Porovnanie Palmovho indexu s Giniho koeficientom (ako dominantnej metódy) podľa vývoja úrovne fiškálnej decentralizácie v krajinách V4 a Rakúsku na základe údajov z obdobia 1995-2014.