<The> Use of non-repayable financial contributions by small and medium-sized enterprises in Slovakia - Sliacky, Peter
Názory malých a stredných podnikateľov a ich vnímanie nenávratných foriem verejnej finančnej podpory na Slovensku - výsledky dotazníkového prieskumu medzi čerpateľmi podpory z Operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast (2007-2013). Administratívna záťaž ako hlavná prekážka čerpania. Porovnanie výsledkov tohto prieskumu s podobnými vládnymi prieskumami.