Varování: E-mail je největší zabiják vašeho času - Šarbort, Pavel
Veľa manažérov pracuje aj vo voľnom čase. Najviac sa sťažujú na množstvo e-mailov, ktoré nestíhajú vybaviť. Pomôcť si môžu sami - stačí zmeniť organizáciu práce a naučiť sa pár nových techník a postupov. Ako získať hodinu času naviac a predísť vyhoreniu z práce.