Nákupní aliance po novele zákona o významné tržní síle - Bejček, Josef
Spoločný nákup ako jedna z potenciálne kontroverzných foriem spolupráce medzi súťažiteľmi, ktorá bezpodmienečne nemusí mať protisúťažný dopad. Pojem a ekonomické výhody nákupných aliancií. Súťažné prínosy a riziká. Platná právna úprava v Českej republike.